Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FNAF teóriák

1): A játék története

A játék középpontjában egy éjjeli őr áll,akinek 5 éjszakát kell túlélnie egy Freddy Fazbear nevű pizzériában,ahol éjszakánként öt animatronikus állat kel életre és öl meg mindent,ami él és mozog. Ezek előtt azonban történt egy tragikus esemény: egy ember egyszer beöltözött Freddy jelmezbe és minden ötödik órában kihívott egy gyereket a színpadra és a színpad mögött megölte a gyereket,majd beletömgödte az egyik robotba. Ugyanezt megtette másik néggyel is,de az ötödik gyerek túlélte a tragikus esetet.

A játék története első látásra csak kitaláció,de van egy történet,amely kisértetiesen hasonlít a játék történetére. Íme:

1993.december.14. Colorado

Egy Chuck E Cheese's nevű étteremben dolgozott szakácsként Nathan Dunlap, akit kirúgtak. Elhatározta,hogy bosszút áll. Nathan a mosdóban várta ki az estét,majd előjött és lelőtte az akkor épp ott dolgozó 5 alkalmazottat: Colleen O'Connor-t, Benjamin Grant-et, Sylvia Crowell-t, Bobby Stevens-töt és Marge Kohlberg-et. Mikor ezzel végzett,kirabolta a pénztárat. Azt hitte mindenkit megölt,de tévedett. Az egyik alkalmazott (Bobby) túlélte.

Ami hasolít a 2 történetben:

-mind a 2 helyen dolgoztak animatronikus állatok.

-Mind a 2 történetben öt ember az áldozat.

-Mind a kettő helyen volt egy túlélő.

2): A the bite of 87 (87-es harapás)

A Five nights at Freddy's 4-ig minden teória úgy szólt,hogy Foxy okozta a harapást. Akkor így szólt a történet:
1987-ben egy kislány a 8. születésnapját ünnepelte. Ezért elvitték a Freddy Fazbears pizzériába,ahol pont Foxy adta elő az előadását. Amikor felhívják a kislányt Foxyhoz a színpadra,akkor a kislány csúnyán elkezdi csúfolni Foxyt (jajj de gagyi,nézd anyu de ronda stb...). Ekkor Foxynak elmélyült a hangja,lelassult,majd hirtelen leharapta a kislány fejének egy részét. A kislány túlélte a támadást,de innentől kezdve nem élhette normálisan az életét. 

De 2015 nyarán,amikor kijött a FNAF 4,Scott feltárta,hogy ki és miért okozta a harapást. Nem Foxy harapott,hanem: Golden Freddy (másik nevén Fredbear). De nem direkt harapott,hanem néhány gyerek hibájából.
A valós történet így szól:
A FNAF 4-ben egy kisfiúval játszunk,akit rémálmok gyötörnek. Ennek a kisfiúnak van egy testvére,aki gyakran szívatja az öccsét,úgy,hogy felvesz egy Foxy maszkot és azzal kezdi el ijesztgetni a testvérét. Egyik nap a kisfiú bátyja és annak barátai megfogják a kisfiút és odaviszik Fredbear (Golden Freddy) elé,hogy adjon a kisfiúnak egy puszit. A kisfiút oda is dobják. De a dolog rosszul sül el,amikor a kisfiú Fredbear szájába kerül. Fredbear pedig véletlenül összezárja a száját. A kisfiú fejét összezúzva.
A negyedik rész a kisfiú rémálmaiban játszódik ahol a nightmare animatronicok próbálnak megölni. És ha sikerül nekik,akkor a kisfiú szíve leáll és meghal a játékos.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nem jó a cikk

(Beke, 2019.06.14 09:52)

Fredbear nem Golden Freddy.

Re: Nem jó a cikk

(Dani, 2019.06.14 09:53)

az egész cikk egy faszság!!!!!